Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΜΑΛΟΥΝΤΑ
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 22634652
Τηλεομοιότυπο: 22634653
Μενού

Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες

Δράση του Β03 - Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι Αγάπης στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Κλήρου

Την Κυριακή 03/12/2023 οι μαθητές του τμήματος Β03 με τον υπεύθυνο καθηγητής τους κ.Γιάννη Βασιλείου, οργάνωσαν Χριστουγεννιάτιο Παζαράκι Αγάπης στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Κλήρου, σε συνεργασία με τον Χριστιανικό Σύνδεσμο Γυναικών Κλήρου.

Τα έσοδα δόθηκαν στο ίδρυμα 'Ένα όνειρο μια ευχή' για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.


Talent Show


Δράση του Γ01 σε συνεργασία με το ίδρυμα 'αλκινοος αρτεμίου' / Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη

Την Κυριακή 19/11/2023 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο εκδήλωση με θέμα ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τους μαθητές του Γ01 σε συνεργασία με το ίδρυμα 'αλκίνοος αρτεμίου' για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις στο οποίο διατέθηκαν όλα τα έσοδα. Στην εκδήλωση οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ή/και να αγοράσουν βιβλία λογοτεχνικά, παιδικά κ.α.

Ο πρόεδρος του ιδρύματος επισκέφτηκε το σχολείο μας την Τετάρτη 22/11/2023 και η Διευθύντρια του παρέδωσε τα χρήματα που μαζεύτηκαν απο τις δράσεις των τμημάτων Γ01 και Γ03, σε κοινή συγκέντρωση. Ο κ.Αρτεμίου ευχαρίστησε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση των δράσεων και μίλησε για την σημασία του εθελοντισμού.


Εκδήλωση Καταδίκης του Ψευδοκράτους

Ομιλία απο την Πρόεδρο του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου


Δράση του Γ03 σε συνεργασία με ξενοδοχειακή σχολή Αγρού. 

Η Ξενοδοχειακή Σχολή Απεήτειου Γυμνασίου Αγρού με υπεύθυνο καθηγητή τον κ.Στέλιο Λαπέρτα και 4 μαθητές της Σχολής σε συνεργασία με τους μαθητές του Γ3 και την υπέυθυνη καθηγήτρια τους κ.Στέλλα Αντωνίου (Οικιακής Οικονομίας), διοργάνωσαν φιλανθρωπική εκδήλωση. Στις 14/11/2023 παρασκεύασαν κρέπες και πωλήθηκαν στους μαθητές του Γυμνασίου μας.

Όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο ίδρυμα 'αλκίνοος αρτεμίου' για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις!


Διαδρασικό εργαστήριο ανακύκλωσης λαδιού και κομποστοποίησης απο την οργάνωση ΑΚΤΗ - Οικολογικά Σχολεία'


Παρασκευή ππαλουζέ, σιουσιούκκου και κυδωνόπαστου από την κ. Άννα Παναγή με μαθητές του προγράμματος ERASMUS+ HIE BIL (1η και 2η περ. αίθουσα Οικιακής Οικονομίας 112)


Ενδοσχολικός Αγώνας Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος


Ενημέρωση για το ίδρυμα 'αλκίνοος αρεμίου' για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις

Οι μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων Γ1 και Γ3 είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον πρόεδρο του ιδρύματος 'αλκίνοος αρτεμίου' για την δράση του ιδρύματος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις δράσεις των τμημάτων με σκοπό τα έσοδα να δοθούν στο ίδρυμα.


Βιωματικό Εργαστήρι Κυκλοφοριακής Αγωγής με κρουστά

Μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Α3 είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής με αφρικάνικα κρουστά. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την Αστυνομία Κύπρου και τους συνεργάτες της ενώ η εφαρμογή του ως βιωματικό εργαστήριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το γραφείο της Επιθεωρήτριας της Αγωγής Υγείας (Οικιακής Οικονομίας), στα πλαίσια του μαθήματος της Αγωγής Υγείας (Οικιακής Οικονομίας). Η εκπαιδεύτρια κ. Αγνή Σακκά και η εκπροσωπος της Τροχαίας του τμήματος Αρχηγείου κα Ελένη Αλεξάνδρου έδωσαν την ευκαιρία στους/τις μαθητές/τριες να ανακαλύψουν συναισθήματα και αναγνωρίσουν δεξιότητες, που μπορεί να καθορίσουν την συμπεριφορά στο δρόμο, κάτω από οποιαδήποτε ιδιότητα (οδηγός, πεζός, ποδηλάτης, μοτοσικλετιστής, συνεπιβάτης).


Συνάντηση του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής με τους μαθητές της Γ' Τάξης


Επίσκεψη στο φράγμα του Ξυλιάτου - Πρόγραμμα 'Οικολογικά Σχολεία'.


Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 1940


Παρέλαση στο Καλόχωριο Ορεινής για την 28η Οκτωβρίου - Συμμετοχή της μπάντας του σχολείου


Γιορτή 1ης Οκτωβρίου 1960 - Ημέρα Ανεξαρτησίας Κύπρου


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού / Be active!!


Κατασκήνωση μαθητών του προγράμματος ERASMUS+ στην Πολωνία

Στα πλαίσια του προγράμματος  ERASMUS+ BIE HIL (18-28 / 9/ 2023) 10 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών Γιώργου Ζαρβού και Ροδούλας Παπαλαμπριανού Καραβέλλα είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Πολωνία και να συμμετάσχουν σε κατασκήνωση στην περιοχή Giewartow  μαζί με μαθητές και εκπαιδευτικούς από τις υπόλοιπες συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες (Γαλλία, Ελλάδα, Πολωνία, Λετονία, Ισπανία, Γερμανία και Τουρκία).

Περισσότερα ...


Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών


1η μέρα στο σχολείο!! Αγιασμός